Even voorstellen

Een enthousiaste Thermomixer

Welkom op mijn Thermomix blog. Leuk dat je hier even komt kijken bij mijn verhaal. 


Mijn naam is Monica Can en in augustus 2016 heb ik mijn droom vervuld en een Thermomix keukenmachine gekocht. 


Ik ben een echte 'homemade' junkie en vind het super leuk om zoveel mogelijk zelf te maken zodat ik weet wat er in mijn producten zit en ook om afval te besparen.  En sinds de Thermomix in mijn keuken staat gaat het zelf maken nog veel sneller en heb ik meer tijd om nieuwe recepten te testen en te maken. De Thermomix wordt hier dagelijks gebruikt en ik zou hem niet meer willen missen. De beste investering die ik gedaan heb de laatste jaren. 


Al een aantal jaren ben ik bezig met mijn eigen producten te maken. En hierover schrijf ik ook op mijn blog Aromalifestyle. Een blog  waarin ik mijn kennis over aromatherapie, etherische olie en groen leven kan delen, mensen kan helpen en zelfs kan zorgen voor een beter milieu en betere gezondheid omdat we met deze recepten veel minder afval produceren en geen chemische stoffen gebruiken.


Veel van mijn tecepten maak ik tegenwoordig met de Thermomix. In Duitsland, waar ik woon, zijn enorm veel blogs en ook tijdschriften met alleen maar Thermomix recepten beschikbaar. In Nederland is dat helaas nog veel minder en daar wil ik met deze blog iets aan veranderen. En mijn recepten met je delen. Tot mijn favoriete Duitse blog behoort 'Mix dich gl├╝cklich', deze blog is voor mij een enorme bron van inspiratie.


Omdat ik zelf vegetarisch ben zul je hier weinig recepten met vlees tegenkomen maar wel veel basisrecepten die juist ook geschikt zijn voor mensen die een druk leven hebben en toch lekker en gezond willen eten.  Maar ook recepten om zelf je huid- en haarverzorgingsproducten te maken vind je hier. De Thermomix is namelijk uitermate geschikt om deze producten heel snel zelf te maken. 


Ik wens je veel plezier op de blog.


Groetjes van de Thermomixer

Monica 


ps: Ik verkoop zelf geen Thermomix apparaten en geef geen demonstraties. Ik deel alleen mijn recepten met je.  Thermomixer is niet gelieerd aan Vorwerk, Cnudde Belgie of Thermomix Nederland. 


ps2: Door mijn drukke werkzaamheden met Aromalifestyle heb ik besloten om geen nieuwe recepten meer op Thermomixer plaatsen. De recepten die nu op Thermomixer staan blijven echter beschikbaar. 

Wat wil je weten?

Of maak een keuze voor een categorie